FAQ

1. Hvordan køber jeg er bord hos Plankebord4U
Ring os op og fortæl os om dine ønsker ifht. størrelse, farve, ben. Herefter vil vi guide dig det bedste vi har lært. Her under lockdown bruger vi meget facetime, således vi kan vise dig et eksempel som ligger tæt på dine ønsker. Så snart vi er 100% enige om hvordan dit øskebord skal være, går vi straks igang på værkstedet. Vi kan leveret dit nye plankebord indenfor maks 2 uger.
 
2. Hvordan foregår betaling?
Betaling foregår enten ved Mobilepay eller via bankoverførsel, Når du har bestilt dit bord, sender vi en ordrebekræftelse. Ordrebeløbet overføres derefter og når pengene er modtaget, sender vi en kvittering samt info omkring den aftalte afhentning/levering. 

3. Hvordan foregår levering?
Levering er til kantsten efter aftale. Såfremt du er alene hjemme, hjælper vi gerne med at få bordet sat ind i din opgang. 

4. Kan I hjælpe med at bære bordet op, hvis jeg er alene hjemme?
Da vi ofte har travlt på leveringsdage, sætter vi pris på at du selv har en ven eller nabo til at hjælpe. Er du alene hjemme, kan vi godt hjælpe med at sætte bordet ind i din opgang.

5. Kan min nabo tage imod bordet?
Er du ikke hjemme og har du et godt forhold til naboen, vil vi gerne være behjælpelige med at overdrage bordet til denne.

6. Hvordan behandler jeg mit bord?
Alle borde har fået voks, farve og lak. herefter er det slebet. Pleje af bordet er herefter er blot en opvredet klud efter brug.

7. Hvad gør jeg, hvis jeg spilder på bordet?
Vi anbefaler at man altid fjerner madrester, væske eller lign. når man spilder på bordet.  Rødvin bør tørres op senest 6 timer efter det er spilt.

8. Hvilken slags træ bruger I til bordene?
Bordene er fremstillet af Skovfyr. ALLE vores planker ovntørret og klar til brug.

9. Kan jeg få bordet i specialmål?
Ja naturligvis, du kan få præcis den størrelse du ønsker dig. Vores fyrretræs planker er dog maks 30cm i bredden

10. Hvor sætter jeg bordbenene i forhold til underlisterne?
Vi anbefaler at man sætter benene på ydersiden af underlisten, for at skabe mest muligt benplads unden bordet.


Plankebord4U | CVR: 31125812 | Showroom Marsvej 3, 7430 Ikast  | Tlf.: 91 282828 | Info@plankebord4u.dk