Hvem er vi

Plankebord4u
 
Plankebord4U blev stiftet af Malene og Christian Lauritsen for snart 11 år siden, da vi selv ønskede os et lækkert plankebord, som ikke lignede alle andres fra de traditionelle møbelhuse. Det viste sig hurtigt at det næsten var en umulig opgave, hvis man ikke ville betale ti til tyve tusinde. Derfor valgte vi selv at gå igang og i 3 forsøg lykkedes det os at finde den helt rigtig løsning og vi fik lavet det perfekte plankebord. Det er den løsning som har skabte grundlaget for plankebord4U. 
 
Her 11 år og godt 10.000 borde senere nibber vi os stadigt i armen over at vores eget behov endte med at blive vores fælles levevej, vel og mærke en levevej som vi nyder hver dag, særligt fordi vi virkelig holder af at arbejde sammen om at lave lækre borde til vores mange mange kunder. Alle vores borde bygger vi på skønne Møn, hvor vi købe et dejlige landsted for snart 6 år siden.
 
 
Nybyggerne 2020
 
At vi ikke kan få nok af at arbejde sammen så du måske i sidste sæson af Nybyggerne på TV2, hvor vi var så heldige at få lov til at være et af nybyggerparene. Her forvandlede vi over 2 mdr. det gule hus fra en rå skal, til et meget anderledes bud på en 2020 bolig.
 
 
 
Plankebord4U | CVR: 31125812 | Showroom Marsvej 3, 7430 Ikast  | Tlf.: 91 282828 | Info@plankebord4u.dk