Materialer/Levering

 
 
Vores største ønske er at give dig en god oplevelse af at købe dit nye plankebord hos os. Derfor mener vi at det er en god ide, at du lærer dit nye bord lidt at kende :-)
 
Vi bruger 4,5-5 cm kraftige fyrretræsplanker, sammen med bukke eller jern uben, da dette giver et super rustikt look samtidig med en stor holdbarhed. (huske at bruge filtdutter under benene:-)
.
Hvordan vedligeholder du så dit nye bord?
 
Da vi selv har børn, var det en stor priotet at bordet var nemt at rengøre, derfor får alle borde en behandling, så de efterfølgende blot rengøres med en våd klud.
 
Når vores planker kommer til os fra vores leverandør, er de allerede ovntørret. Det betyder at fugtigheden i plankerne er så langt nede at de efter vores behandling er klar til at komme ind i din stue. Til forskel fra en plade er et plankebord stadigvæk organisk, hvilket betyder at det vil fortsætte med at arbejde blandt andet i forhold til årstiderne, men det skal du ikke se som at der er fejl, men derimod har du fået et plankebord der er helt unikt.
 
Vores ubehandlede bordben i stål har et råt og industrielt udtryk. Det betyder også, at de ubehandlede bordben kan danne overfladerust, hvis de udsættes for vand. Hvis dette ikke ønskes kan bordbenene modstå vand, såfremt de galvaniseres. 
 
Vores plankeborde er også særdeles populærer som haveborde, dog skal du her forvente at dit bord over tid bliver rustikt, med revner og nuanceforskel. Alt sammen med til at give dit plankebord kant og stil. Dit havebord elsker at blive tørret ind i lidt helt almindeligt solsikkeolie et par gange om året.
 
Da vores borde laves helt efter dine ønsker på bestilling er det selvfølgelig købt som beset, derfor ydes der ingen returret.
 
Der medfølger gratis jern bukke til alle vores plankeborde.

 
LeveringVi garanterer at kunne have dit bord klar til levering indenfor 14 dage.


Faste leveringsdage Sjælland:
 
Torsdag fra kl. 9 - 21

Søndag fra kl. 9 - 21

Faste leveringsdage Jylland/Fyn

Fredag fra kl. 10 - 20


Leveringspriser
Fragt fri levering til kantsten i dk (landfaste øer) ved køb over 3.000 kr.


Levering til kansten ved køb under 3.000 kr., samt køb fra lagersalg

Sjælland 400
Fyn 600
Jylland 800
 
Plankebord4U | CVR: 31125812 | Showroom Ulvshalevej 66, 4780 Stege  | Tlf.: 91 958 958 | Info@plankebord4u.dk